Съветникът в Белия дом Стивън Милър е дал положителна проба

...
Съветникът в Белия дом Стивън Милър е дал положителна проба
Коментари Харесай

Нови случаи на коронавирус в Белия дом

Съветникът в Белия дом Стивън Милър е дал положителна проба за новия коронавирус, съобщи Ройтерс, като се позовава на репортер на Ен Би Си.

Милър е поредният случай, установен в тесния кръг на американския президент Доналд Тръмп, след като той самият беше диагностициран с коронавирус миналата седмица.

Сред заразените има четирима членове на пресслужбата на президента, асистенти, един сенатор и член на републиканския национален комитет.

Положителна проба за коронавирус е дал и адмирал Чарлс Рей, заместник-командир на бреговата охрана на САЩ, съобщи Пентагонът, цитиран от БТА.

Поради това редица високопоставени военни командири, които са били в контакт с него, са се самоизолирали, но засега всички са дали отрицателни проби.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12919  Рекорден брой инфектирани с ковид за денонощие регистрира Канада Рекорден брой инфектирани с ковид за денонощие регистрира Канада  Рязък скок на инфектираните с COVID-19 Рязък скок на инфектираните с COVID-19  Белгия вкара по-строги ограничавания за обществения живот, събиранията и заведенията Белгия вкара по-строги ограничавания за обществения живот, събиранията и заведенията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР