Снимките на австралийския вариант на шоуто, известно в България като

...
Снимките на австралийския вариант на шоуто, известно в България като
Коментари Харесай

COVID-19 удари Маскираният певец

Снимките на австралийския вариант на шоуто, известно в България като " Маскираният певец " са били спрени, предаде Би Би Си.

Няколко членове на екипа са дали положителни проби за COVID-19. От компанията са заявили, че са преустановили снимачния процес за неопределено време. " Нашето решение е взето с цел запазването на здравето и живота на хората ", се е посочвало още в официалното съобщение на компанията.

Участниците, журито, включително и певицата Дани Миноуг (сестра на Кайли Миноуг), както и техническият персонал са били постановени под карантина.

Риалитишоуто е било снимано в Мелбърн. Австралийският град е станал център на новия взрив на коронавирусната инфекция. Заради разпространението на заразата властите в южния щат Виктория са въвели строги ограничения.

Забранено е било излизането през тъмната част на денонощието, затворени са били ресторантите и фитнесите. На гражданите им е било разрешено да излизат от жилищата си в радиус от пет километра, позволени са били и индивидуални тренировки на открито с продължителност до един час, а само един човек от домакинство е получил правото да ходи на пазар за стоки от първа необходимост.

По данни към този момент в Австралия е имало 25 053-ма инфектирани (137 нови), 525-ма починали (осем нови) и 19 603-ма оздравели.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11718  Русия заяви за 4696 нови случая на ковид през последните 24 часа Русия заяви за 4696 нови случая на ковид през последните 24 часа  Още 11 случая на COVID-19 в ямболска мебелна компания Още 11 случая на COVID-19 в ямболска мебелна компания  Експерт: Втората вълна от разпространяване на вируса в Италия е по-безопасна от първата Експерт: Втората вълна от разпространяване на вируса в Италия е по-безопасна от първата
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР