Словакия отваря днес още тераси на ресторанти, хотели и всички

...
Словакия отваря днес още тераси на ресторанти, хотели и всички
Коментари Харесай

Словакия разхлабва още мерките срещу коронавируса от днес

Словакия отваря днес още тераси на ресторанти, хотели и всички магазини извън големите молове, както и други бизнеси, като част от облекчаване на мерките, въведени заради коронавируса, предаде БТА, цитирайки Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7349
Първа стъпка беше предприета още на 22 април в тази насока. Тогава бяха отворени малките магазини и беше дадена зелена светлина за религиозните служби и за сватбите, но при ограничен брой гости. Днес облекченията, които засягат също и салоните за красота, идват след като 11 поредни дни новите случаи на зараза са едноцифрено число.

В Словакия има 25 смъртни случая от COVID-19, а заразените са 1429. Повече от половината от заразените вече са се възстановили.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7349  Общият брой на инфектираните с ковид в Албания доближи 832 Общият брой на инфектираните с ковид в Албания доближи 832  Стана ясно по кое време английското държавно управление ще утвърди детайлите по проекта за излизане от изолацията Стана ясно по кое време английското държавно управление ще утвърди детайлите по проекта за излизане от изолацията  Медицинско лице от Петрич е с COVID-19 Медицинско лице от Петрич е с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР