С ваксинирането срещу COVID-19 се надяваме да се върнем към

...
С ваксинирането срещу COVID-19 се надяваме да се върнем към
Коментари Харесай

Проф. Мурджева: С ваксинирането се надяваме да се върнем към нормалността

С ваксинирането срещу COVID-19 се надяваме да се върнем към нормалността на нашия живот. Това заяви клиничният имунолог проф. д-р Мариана Мурджева в предаването " Неделята " по Нова телевизия.

То се прави с цел да се изгради имунитет в голяма част от обществото и така да се пресече разпространението на вируса, да се намалят рисковете за заразяване, както и тежестта на клиничната картина, усложненията и броя на пациентите, загубили битката с вируса, заяви тя.

Очакванията ми са позитивни. Ваксинацията срещу една пандемия не е прецедент. Благодарение на ваксинирането сме успели да неутрализираме много епидемии досега, каза още Мариана Мурджева.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16317  Проф. Балтов с детайлности за имунизациите против ковид Проф. Балтов с детайлности за имунизациите против ковид  Откриха разновидности на COVID-19, които му оказват помощ да не се свързва с антитела Откриха разновидности на COVID-19, които му оказват помощ да не се свързва с антитела  Двама лекари и здравна сестра са измежду 119-те новозаразени в област Сливен Двама лекари и здравна сестра са измежду 119-те новозаразени в област Сливен
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР