С 10 процента са намалели случаите на заразени с COVID-19

...
С 10 процента са намалели случаите на заразени с COVID-19
Коментари Харесай

С 10% са паднали случаите на заразени с COVID-19 в област Хасково за седмица

С 10 процента са намалели случаите на заразени с COVID-19 на територията на област Хасково за седмица. Това сочат обобщените справки на информациите на Областния кризисен щаб.

За периода от 23 ноември до 29 ноември установените позитивни носители на инфекцията са били 260 на брой, докато за седмицата от 30 ноември до 6 декември с коронавирус са били диагностицирани 243 жители на областта. Броят на смъртните случаи пред двата периода е един и същ - по 24 души. Излекуваните обаче от последната седмица на ноември са с 41, или 6,5 на сто повече спрямо тези от първата седмица на декември.



Междувременно от РЗИ-Хасково съобщиха за настанено с COVID-19 бебе на 28 дни в инфекциозното отделение на МБАЛ-Хасково. Не е ясно как заразата е била прихваната. След консултации с Националния оперативен щаб и консултант - професор от УМБАЛ " Св. Георги " в Пловдив, както и разговор с майката на детето, бе решено то и родителката да останат в инфекциозното отделение, посочи директорът на РЗИ д-р Соня Димитрова.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16391  Близо 2000 души си сложиха ваксина против COVID-19 в Москва през първите два дни от всеобщата имунизация Близо 2000 души си сложиха ваксина против COVID-19 в Москва през първите два дни от всеобщата имунизация  Ангела Меркел: Мерките не са задоволителни, с цел да премине Германия през зимата Ангела Меркел: Мерките не са задоволителни, с цел да премине Германия през зимата  Ирена Анастасова от Българска социалистическа партия за имунизациите: И тестванията щяха да са безвъзмездни... Ирена Анастасова от Българска социалистическа партия за имунизациите: И тестванията щяха да са безвъзмездни...
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР