Русия започва постепенна отмяна на въведените строги ограничения, oбяви президентът

...
Русия започва постепенна отмяна на въведените строги ограничения, oбяви президентът
Коментари Харесай

Путин: Русия плавно излиза от блокадата

Русия започва постепенна отмяна на въведените строги ограничения, oбяви президентът Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През. В Москва започват работа големите промишлени предприятия и строителните компании.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7755
Режимът на изолация на гражданите обаче остава в сила до края на май. Носенето на маски на публични места и в градския транспорт става задължително.

Путин обяви край на неработните дни

С над 220 000 доказани случая на COVID-19 Русия се нареди на трето място в света след Съединените щати и Испания по брой на заболели от новата коронавирусна инфекция.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7755  COVID-19 с над 80 000 жертви и 1,3 млн. инфектирани в Съединени американски щати COVID-19 с над 80 000 жертви и 1,3 млн. инфектирани в Съединени американски щати  Над 1300 нови случая на COVID-19 в Мексико за денонощие Над 1300 нови случая на COVID-19 в Мексико за денонощие  Босна е внесла от Китай негодни за потребление респиратори Босна е внесла от Китай негодни за потребление респиратори
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР