Руини осеяни с разлагащи се боклуци, от които след стопяването

...
Руини осеяни с разлагащи се боклуци, от които след стопяването
Коментари Харесай

Сигнал до БЛИЦ: Смрад, гнус и грозна гледка на пъпа на София

Руини осеяни с разлагащи се боклуци, от които след стопяването на снега се носи смрад на талази, се виждат от централния столичен бул. " Христо Ботев " в топ центъра на София, само на 500 метра от Халите, сигнализират до БЛИЦ обитатели на околните сгради.

Грозната гледка като след бомбардировки се е ширнала на два уж разчистени преди години парцели за строеж и се простира от бул. " Христо Ботев ", близо до кръстовището с " Пиротска ", чак до успоредната на булеварда ул. " Софроний Врачански ".

Върху останки от хвърчаща ограда се ветрее транспарант с координатите на някаква фирма, която вероятно има нещо общо с парцелите, ако може така да се нарече сметището, което се е образувало там.

Хората, които живеят наоколо споделят, че през лятото в жегите вонята, разнасяща се наоколо е нетърпима, а при по силен вятър се носят прашни талази. И недоумяват как този апокалиптичен пейзаж, сеещ зарази, все още не е забелязан от органите, които трябва да бдят за чистотата на столицата. " Все пак става дума за центъра, а не за махала на 20 километра от него ", коментират те.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР