Родителите на 13-годишното момче, прелъстено от учителката си в американския

...
Родителите на 13-годишното момче, прелъстено от учителката си в американския
Коментари Харесай

Мъжът на засуканата даскалица, която прелъсти 13-годишен с училищно приложение, го загази здраво заради разврата ѝ

Родителите на 13-годишното момче, прелъстено от учителката си в американския щат Аризона, са завели огромен иск срещу училището, където това се е случило. Освен това те съдят и съпруга на 27-годишната Британи Замора, която подмамила сина им да правят секс чрез съобщения през приложение на училището, съобщава „ Сън “.

Както БЛИЦ съобщи, младата Британи беше арестувана през март миналата година , след като родителите на момчето открили голи снимки и скандални съобщения на телефона му.

Те са завели иск срещу основното училище в окръг Либърти, тъй като педофилката е ползвала неговото вътрешно приложение Classcraft, за да контактува с момчето извън училище. Обвинението твърди, че тя ползвала и училищната социална мрежа, за да го подмамва и да му праща неприлични снимки. Освен това някои от сексуалните актове между двамата станали в нейната класна стая.

Родителите искат обезщетение за над 2,5 млн. долара.
Замора отхвърля всички 10 обвинения за сексуални престъпления, които са ѝ повдигнати. Според обвинението, тя правила секс с момчето най-малко 4 пъти в периода от 1 до 8 март миналата година. Единият път бил в колата, а поне два пъти в класната стая.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР