Расте напрежението в италианския град Мондрагоне. Местните нападнаха български автомобили,

...
Расте напрежението в италианския град Мондрагоне. Местните нападнаха български автомобили,
Коментари Харесай

Ескалация на напрежението в комплекса със заразени български роми в Италия

Расте напрежението в италианския град Мондрагоне. Местните нападнаха български автомобили, а наши сънародници ги обстрелваха със столове през терасите.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9795
Италия изпрати армията за въдворяване на ред, съобщи Нова телевизия.

Наши роми на бунт в Неапол, изпратиха армията да ги озапти

Властите са изолирали пет блока в Мондрагоне, в които живеят около 300 италианци, близо 200 българи, както и граждани на други страни от Източна Европа, Северна Африка и Южна Америка. Причината за изолацията е, че там има много заразени с COVID-19. Сред тях са и 49 българи.

Властите са обособили червена зона, но някои от изолираните в нея са успели да я напуснат през нощта. Други също се опитаха да пробият блокадата в знак на протест, че не ги пускат да отидат на работа.

Това породи напрежение у местните жители, които призоваха виновните да бъдат изгонени.



Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9795  COVID-19 порази тежко роден футболен клуб - четирима играчи и физиотерапевт са инфектирани COVID-19 порази тежко роден футболен клуб - четирима играчи и физиотерапевт са инфектирани  Съдия от Пазарджик е с доказана позитивна проба за COVID-19 Съдия от Пазарджик е с доказана позитивна проба за COVID-19  Шведски специалист към СЗО: Това е тотална неточност Шведски специалист към СЗО: Това е тотална неточност
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР