Пътничка в самолет на Американ Еърлайнс, пътуващ от Северна Каролина

...
Пътничка в самолет на Американ Еърлайнс, пътуващ от Северна Каролина
Коментари Харесай

Жена избухна срещу мерките: Това е тирания! Не въстанем ли, ще стане по-зле!

Пътничка в самолет на " Американ Еърлайнс ", пътуващ от Северна Каролина за Вашингтон, бе задържана от полицейските власти в американската столица, щом самолетът е кацнал.

Причината е всяване на смут сред останалите пасажери, след като един от тях ѝ направил забележка да си сложи маската правилно, за да покрива и носа си. Чувайки това, жената смъкнала маската си под брадичката, след което на висок тон призовала всички да въстанат срещу наложените противоепидемични мерки или в противен случай " нещата ще станат по-зле ".

Тя отвърнала още, че е изкарала вируса и дори ѝ е поставена ваксина, след което отново призова хората да се бунтуват, защото " всичко това е тирания ".

От Нюзуик информираха, че въпросната жена не могла да докаже по никакън начин, че е била ваксинара пред летищните власти, които я задържали при кацането.

Говорител на " Американ Еърлайнс " пък сподели пред медиите, че други инциденти по време на полета не е имало, а на пътничката ще ѝ бъде забрането да пътува с тяхната авиокомпания до " изясняване на всички обстоятелства около инцидента ".

Tonight this lady refused to wear her mask abord the flight from Charlotte NC towards DCA. She was yelling and gave a speech about “tyranny”. The passengers in neighboring rows moved.
She calmed down when officers in civilian outfit intervened
— Emir Sfaxi (@EmirSX) Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19368  Последна информация за разпространяването на ковид в Асеновград Последна информация за разпространяването на ковид в Асеновград  Вирусът още не е изтощен, оповестиха от института Вирусът още не е изтощен, оповестиха от института " Роберт Кох "  Ген. Мутафчийски: Пандемията COVID-19 образно демонстрира какъв би бил животът ни в случай че нямаше ваксини! Ген. Мутафчийски: Пандемията COVID-19 образно демонстрира какъв би бил животът ни в случай че нямаше ваксини!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР