През последното денонощие с PCR тест са установени нови осем

...
През последното денонощие с PCR тест са установени нови осем
Коментари Харесай

В Ямбол са установени осем нови случаи на COVID-19

През последното денонощие с PCR тест са установени нови осем положителни проби за COVID-19 в Ямбол, от които двама мъже и шест жени. Всички са хоспитализирани в МБАЛ " Св.Пантелеймон ". За това съобщиха от Областния медицински съвет.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7326
Шест от положителните проби са на хора, живеещи в ромската махала, която бе поставена под карантина на 4 май, след установяването на 11 случая на COVID-19.

Инфекционист: COVID-19 ще изчезне за малко през топлите дни, но пак ще се върне

Сега в инфекциозното отделение на болницата са настанени 18 болни, 12 са с доказана коронавирус инфекция. За петима от пациентите се очакват резултатите от пробите, а един е с отрицателни проби и утре ще бъде изписан, съобщи заместник-директорът по медицинските дейности д-р Валентин Вълчев.

В пневмофизиатричното отделение на многопрофилната болница днес се лекуват 19 болни от пневмония, всички са изследвани за коронавирус.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7326  Гъвкав датчик следи признаците на COVID-19 Гъвкав датчик следи признаците на COVID-19  Георги Рачев: Това лято ще мине под знака на уикенд почивките Георги Рачев: Това лято ще мине под знака на уикенд почивките  270 нови случая на ковид в Румъния за последните 24 часа 270 нови случая на ковид в Румъния за последните 24 часа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР