Президентът на Сърбия Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и

...
Президентът на Сърбия Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и
Коментари Харесай

Вучич затваря Белград заради COVID-19? Довечера стават ясни новите мерки в Сърбия

Президентът на Сърбия Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 г. в Белград. ще обяви довечера нови мерки за борба с разпространението на коронавируса поради влошаването на епидемиологичната ситуация в Белград, съобщава БТА, цитирайки сръбския вестник " Блиц ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9983
Вучич ще оповести новите мерки довечера по РТС, където ще гостува след заседание на Кризисния щаб.

Според неофициална информация на " Блиц " се обмисля повторно въвеждане на полицейски час или, което е по-вероятно, пълно затваряне на града, което означава забрана за влизане и излизане от столицата.

В Сърбия вчера бяха открити нови 272 случая на заразени, четирима души починаха. Над 80 процента от новозаразените са от Белград. Регистрирано е най-голямото увеличение на броя на пациенти на респиратори - от 42 на 73.

Влошава се ситуацията в страната като цяло. В Шабац например през последните десет дни броят на новозаболелите се е удвоил.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9983  360 души са влезнали в Кърджали от Турция единствено за два дни, карантираните са хиляди 360 души са влезнали в Кърджали от Турция единствено за два дни, карантираните са хиляди  Нови 450 случая на инфектирани с ковид в Румъния Нови 450 случая на инфектирани с ковид в Румъния  Колко проби са взети в Хасково за последните 24 часа Колко проби са взети в Хасково за последните 24 часа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР