Президентът на Република България Румен Радев поздрави по телефона председателя

...
Президентът на Република България Румен Радев поздрави по телефона председателя
Коментари Харесай

Пред "Позитано" се извиха опашки заради рожденичката Нинова

Президентът на Република България Румен Радев поздрави по телефона председателя на БСП Корнелия Нинова по случай 50-годишния й юбилей и изпрати поздравителен адрес. В централата на партията го отнесе лично началникът на кабинета му Иво Христов.

“Запазете своята борбеност и сила на духа, с които спечелихте доверието на своите съпартийци. Пред Вас стои най-отговорната мисия за всички съвременни политици: да съхраним демокрацията и да изведем България на пътя на свободата, справедливостта и благоденствието”, пише в поздравителния адрес до Нинова.

Лично да я поздрави в централата на БСП дойде и вицепрезидентът Илияна Йотова, информира Канал 3.



Опашки от желаещи да честитят на юбилярката се извиха следобед в червената централа. Освен апаратът на " Позитано " 20, дойдоха и редови социалисти, които поискаха да поздравят Нинова. Сред тях имаше и пенсионери, които носеха по една червена роза.



Поздрави Нинова получи и от омбудсмана Мая Манолова, посланици, организациите на БСП от цялата страна, кметове, политически партии, представители на бизнеса и неправителствени организации.

Нинова бе отрупана от колажи от пресцентъра на БСП и младежите социалисти, а журналистите от " Дума " й подариха първа страница с нейна снимка.

И в соццентралата продължи събирането на дарения за талантливите математици. Рожденичката обяви още преди дни, че тази година не иска подаръци и букети, а вместо това приема финансова подкрепа за талантливи български ученици. След като бъдат отворени пликовете, Нинова ще обяви и крайната сума, събрана за националните отбори по математика.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР