Президентът на Армения Армен Саркисян, който бе диагностициран с коронавирусна

...
Президентът на Армения Армен Саркисян, който бе диагностициран с коронавирусна
Коментари Харесай

Президентът на Армения е в болница с двустранна пневмония от COVID-19

Президентът на Армения Армен Саркисян, който бе диагностициран с коронавирусна инфекция, бе приет в болница с висока температура и двустранна пневмония, съобщиха от пресслужбата на държавния глава.

" Президентът Армен Саркисян, който провеждаше лечение в домашни условия, бе хоспитализиран с типичните за това състояние симптоми, включително висока температура и двустранна пневмония ", се казва в официалното съобщение, цитирано от ТАСС.

Пресслужбата на държавния глава на Армения съобщи на 5 януари, че Саркисян, който прекара новогодишните празници в Лондон със семейството си, е дал положителен резултат при тест за коронавирус. Заразена е и съпругата му Нуне Саркисян.

Армен Саркисян бе избран за президент през 2018 година, като дотогава бе посланик на Армения в Обединеното кралство. Част от семейството му и досега живее на Острова.

President Armen Sarkissian has all the symptoms of the coronavirus infection, including fever and double pneumonia.
— PAN.am | English (@PanARMENIAN_eng) Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18217  Вижте нови детайлности за имунизацията против COVID-19! Вижте нови детайлности за имунизацията против COVID-19!  Отпуснаха още 40 млн. лева за опазване на заетостта в секторите на туризма и превоза Отпуснаха още 40 млн. лева за опазване на заетостта в секторите на туризма и превоза  В Кипър дойдоха първите ваксини на Модерна В Кипър дойдоха първите ваксини на Модерна
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР