През деня във Варна и областта са извършени 349 проверки

...
През деня във Варна и областта са извършени 349 проверки
Коментари Харесай

Във Варненско са съставени 34 акта за липса на маски

През деня във Варна и областта са извършени 349 проверки по Закона за здравето, като са установени 38 нарушения, от които 34 са за липса на маска или друго средство, покриващо устата и носа на гражданите, съобщават от ОД на МВР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6791
За нарушенията са съставени актове.

От МВР посъветваха хората да пропуснат пътуването по време на празниците

Служителите на полицията са извършили и 305 проверки по адреси на лица, поставени под задължителна домашна карантина, тъй като са били в контакт със заразени с коронавирус граждани или са пристигнали от рискови дестинации.

След установените нарушения, както и след констатирани случаи на попълнени с неверни данни декларации за пътуване, са образувани девет досъдебни производства, допълват от МВР-Варна.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6791  НА ЖИВО: Отново всеобщо пътешестване преди почивните дни НА ЖИВО: Отново всеобщо пътешестване преди почивните дни  Сърбия: Негативният тест за COVID-19 ще стане наложително изискване за пътешестване със аероплан Сърбия: Негативният тест за COVID-19 ще стане наложително изискване за пътешестване със аероплан  Кметът на Хасково: Хората са обезпокоени поради случаите на COVID-19 на завърнали се от чужбина Кметът на Хасково: Хората са обезпокоени поради случаите на COVID-19 на завърнали се от чужбина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР