Полицейските власти в Ню Йорк са започнали разследване, след като

...
Полицейските власти в Ню Йорк са започнали разследване, след като
Коментари Харесай

Десетки трупове в Ню Йорк се разлагат на улицата, докато си чакат реда за гробищата

Полицейските власти в Ню Йорк са започнали разследване, след като получили множество сигнали от граждани в Бруклин, които подали оплакване за неприятни миризми из улиците им в продължение на дни.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6814
Оказало се, че десетки трупове на хора, починали от COVID-19, са били складирани в камиони под наем пред една от погребалните агенции в района. Когато се намесила полицията, служители от агенцията преместили телата в морги и хладилни камиони.

САЩ са на прага на печален рекорд с над 60 000 починали от коронавируса

Според полицейски източник само в две от ремаркетата на камионите, които не били снабдени с хладилна камера, били натъпкани поне 50 трупа. Патоанатоми обясниха, че телата са престояли в камионите най-малко седмица и противната миризма, от която са се оплакали жителите в Бруклин, е дошла именно от разложението на труповете.

Властите в Ню Йорк коментираха, че мъртвите задължително трябва да бъдат прибирани в камиони, но с инсталирани хладилни камери, за да може да престоят по-дълго време, докато бъдат потърсени от близките им и погребани и най-вече да не се разнасят такива миризми.

Същевременно говорител на погребалната агенция разясни за медии в САЩ, че поради недостиг на места в самата сграда са били принудени да наемат няколко камиона с ремаркета, в които да складират за неопределено време телата на покойниците.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6814  Даниел Панов разгласи по какъв начин ще се помогне на пострадалите от COVID-19 във Велико Търново Даниел Панов разгласи по какъв начин ще се помогне на пострадалите от COVID-19 във Велико Търново  Италия отваря две летища Италия отваря две летища  С нова заповед на Кирил Ананиев се не разрешава износът на лекарствени артикули С нова заповед на Кирил Ананиев се не разрешава износът на лекарствени артикули
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР