По-големите ученици от 7, 8 и 12 първи ще се

...
По-големите ученици от 7, 8 и 12 първи ще се
Коментари Харесай

Вижте как ще се връщат учениците в клас

По-големите ученици от 7, 8 и 12 първи ще се върнат в училище, обяви зам.-образователният министър Таня Михайлова, предаде бТВ.

Те ще се обучават присъствено, ако заболеваемостта не е над 120 на 100 000 души.

Окончателно решение ще бъде взето през следващите седмици.

Михайлова даде пример как ще се редуват с останалите ученици.

„ Условно две седмици започват 8, 7 и 12 клас, след което две седмици ще бъдат на онлайн обучение, за да може следващите класове да се върнат. Идеята е да не се струпва масово 100% в училище, особено по-големите ученици “, обясни тя.

По отношение на ваксинирането на учителите, които попадат във втората фаза на ваксинация, Таня Михайлова уточни, че то няма да започне едновременно, а зависи от това къде е приключила първата фаза.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18456  Как Израел води в международната акция за имунизация Как Израел води в международната акция за имунизация  Д-р Хасърджиев: Ваксинирането първо на рисковите специалности няма да спре бързо пандемията с ковид Д-р Хасърджиев: Ваксинирането първо на рисковите специалности няма да спре бързо пандемията с ковид  Франция стартира да имунизира против COVID-19 хора над 75 години и хронично заболели Франция стартира да имунизира против COVID-19 хора над 75 години и хронично заболели
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР