От 10 февруари 2021 г. в Австрия влиза в сила

...
От 10 февруари 2021 г. в Австрия влиза в сила
Коментари Харесай

МВнР: Австрия с нови условия за влизане на българските граждани

От 10 февруари 2021 г. в Австрия влиза в сила нова здравна наредба, според която българските граждани следва да представят на границата отрицателен резултат от PCR-тест, не по стар от 72 ч.

Ако такъв тест липсва, българските граждани са задължени до 24 ч. да си направят в Австрия PCR или антигенен тест.

Срокът на карантината от 10 дни остава, но с възможност за „ освобождаване “ след извършване на втори тест (PCR или антигенен) след 5-ия ден от влизането в страната. Денят на пристигане в Австрия се брои като ден „ 0 “.

При нужда от допълнителна информация или съдействие, българските граждани могат да се свържат с посолството на Република България във Виена в работно време на следния телефонен номер: +43 1 505 31 13 и в извънработно време на дежурен телефонен номер: +43 1 505 64 44, или на ел. адрес: [email protected], [email protected].
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19337  Европейска комисия договаря за доставки на още две ваксини против COVID-19 Европейска комисия договаря за доставки на още две ваксини против COVID-19  Доц. Мангъров: Нека повече хора да ме последват, с цел да им отворя очите за COVID-19 Доц. Мангъров: Нека повече хора да ме последват, с цел да им отворя очите за COVID-19  Проф. Нели Корсун: Британският вариант на COVID-19 циркулира в страната и без да има контакт с други страни Проф. Нели Корсун: Британският вариант на COVID-19 циркулира в страната и без да има контакт с други страни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР