Около 350 общопрактикуващи лекари на територията на град София са

...
Около 350 общопрактикуващи лекари на територията на град София са
Коментари Харесай

Д-р Миндов е притеснен как личните лекари ще поставят ваксините на гражданите

Около 350 общопрактикуващи лекари на територията на град София са получили първата доза от ваксината, съобщи пред бТВ и „ Тази сутрин “ д-р Георги Миндов, председател на Дружеството на софийските общопрактикуващи лекар.

По думите му иначе близо 90% от личните лекари в столицата са изявили желание за ваксинация.

Д-р Миндов съобщи, че между 2% и 3% от пациентите му обаче искат да се ваксинират към момента.

На въпрос дали има условия в кабинета му, за да се съхраняват ваксините, той отговори, че има хладилник „ Мраз “, който се проверява редовно и в него се съхраняват медикаменти.

Д-р Георги Миндов сподели, че притеснително е, че много време ще отнеме едно поставяне на ваксина. Проблемите той вижда не при поставянето на ваксината, а при обработката на документи.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18416  Медици: Въпреки спада на заболелите бъдете деликатни! Медици: Въпреки спада на заболелите бъдете деликатни!  Да си сложим ли ваксина против COVID-19, в случай че имаме пластични интервенции? Да си сложим ли ваксина против COVID-19, в случай че имаме пластични интервенции?  Проф. Иво Петров с коментар за зачестилите случаи на миокардит при децата Проф. Иво Петров с коментар за зачестилите случаи на миокардит при децата
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР