Новоустановените случаи на коронавирус в Гърция през последното денонощие са

...
Новоустановените случаи на коронавирус в Гърция през последното денонощие са
Коментари Харесай

15 нови случая на коронавирус в Гърция през последните 24 часа

Новоустановените случаи на коронавирус в Гърция през последното денонощие са 15, показват данните на гръцкото министерство на здравеопазването, оповестени тази вечер, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6818
Общият брой на установените заразени в Гърция достигна до 2591. 140 от тях са починали. 38 са интубирани в спешните отделения на болниците.

Учениците в Гърция ще ходят на училище на две смени през ден

Заместник-министърът за гражданската защита Никос Хардалиас напомни, че ограничителните мерки остават в пълен обем през уикенда, а тяхното облекчаване ще започне от понеделник. Той призова и трудовите организации да проявят отговорност на 1 май и да имат предвид рисковете за техните членове.

Обикновено 1 май в Гърция е повод за различни синдикални прояви.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6818  Няма болни от COVID-19 от изследвани 1772 души в Шумен Няма болни от COVID-19 от изследвани 1772 души в Шумен  В Китай се надига втора вълна на епидемията? В Китай се надига втора вълна на епидемията?  Десетки трупове в Ню Йорк се разлагат на улицата, до момента в който си чакат реда за гробищата Десетки трупове в Ню Йорк се разлагат на улицата, до момента в който си чакат реда за гробищата
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР