Новоизбраният президент на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)

...
Новоизбраният президент на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)
Коментари Харесай

Байдън ще вземе представител на администрацията на Обама в екипа си

Новоизбраният президент на САЩ Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в е избрал двама представители на администрацията на бившия президент Барак Обама  Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият за екипа си за борба с коронавирусната пандемия, съобщи БТА, като се позова на сп. " Политико ".

Според двама запознати източници Джеф Зайънтс ще бъде координатор на Байдън в Белия дом по въпросите на борбата с коронавирусната епидемия, а бившият национален здравен инспектор при Обама - Вивек Мърти, ще заеме отново същата позиция при Байдън.



Главният американски епидемиолог Антъни Фаучи пък изрази днес увереност, че ще продължава да консултира правителството в реакцията му на пандемията, след като Байдън встъпи в длъжност през януари. Той каза, че е разговарял с избрания от Байдън началник на канцеларията му Роналд Клейн и че планира да проведе видеоконферентни срещи и с други членове на екипа на Байдън.

Същевременно САЩ регистрираха над 3100 смъртни случая от COVID-19 за денонощие, което е антирекорд от началото на пандемията. Към вчерашна дата бяха регистрирани 3157 починали, което е повече от жертвите на атентатите от 11 септември 2001 г.

Предишният антирекорд на жертви на COVID-19 за денонощие датираше от 15 април, когато бяха регистрирани 2603 починали от COVID-19.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16191  Англия разгласи изключения от карантината за изключително значими пътуващи предприемачи Англия разгласи изключения от карантината за изключително значими пътуващи предприемачи  Важно уточение за направлението за PCR тест дадоха от Министерство на здравеопазването Важно уточение за направлението за PCR тест дадоха от Министерство на здравеопазването  Близо 1000 жертви на COVID-19 в Италия Близо 1000 жертви на COVID-19 в Италия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР