Нашата позиция по преференциите е праволинейна от самото начало. Смятаме,

...
Нашата позиция по преференциите е праволинейна от самото начало. Смятаме,
Коментари Харесай

Йордан Цонев: ВМРО етнизира проблема с интеграцията на ромите!

Нашата позиция по преференциите е праволинейна от самото начало. Смятаме, че това не е мажоритарен елемент и не върши работата и надеждите, които им се възлага. Преференциите не се махат, а се вдига. Очаквахме такава реакцията, онова, което не очаквахме, е абсолютната нечувствителност на обществото за същността на проблема.
Това заяви пред Нова телевизия Йордан Цонев - заместник-председател на парламентарната група на ДПС, за промените в Изборния кодекс.
" Нито една дума от петък до сега за това, че са нарушени правата на българските граждани и това, че 2 милиона граждани, които живеят в чужбина няма да могат да гласуват ", посочи той.
" Въпроси, които касаят правата на гражданите, са фундаментални за ДПС. По тези въпроси ние гласуваме така както смятаме, че е правилно, заяви още Цонев.
" Това управление не може да го стабилизира дори ДПС ", допълни депутатът. ДПС обаче не виждала полза от предсрочни парламентарни избори.
" От ДПС са против да се етнизира престъпността. Това води до друг тип опасности в обществото. Решаването на проблема за интеграцията на ромите е доста комплексен. В много от случаите ВМРО се възползва от това и етнизира проблема. Дали заради това да вкарат един евродепутат в европарламента няма да подпали етническата черга, заяви Йордан Цонев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР