Наркодилърът Захари Чернев, който прегази полицай от Специализираните полицейски сили,

...
Наркодилърът Захари Чернев, който прегази полицай от Специализираните полицейски сили,
Коментари Харесай

Нови страшни разкрития за дилъра Захари, който прегази столичен полицай с колата си!

Наркодилърът Захари Чернев, който прегази полицай от Специализираните полицейски сили, е крил цяла раница, пълна с наркотици. Тя е намерена при обиск в един от тайниците на 23-годишния бандит в столичния квартал „ Младост “. Това съобщава „ Телеграф “, позовавайки се на разследващи.

Междувременно вчера д-р Димитър Николаков, който наблюдава ранения униформен Кирил Кодов, заяви, че състоянието му остава тежко. Вчера трябваше да му бъде направена сложна операция.

Шефът на СДВР с извънредни разкрития за джигита Захари, който помете полицай в София

По време на обиските в тайник в кв. „ Младост “, използван от Захари, ченгетата открили раница. Тя била пълна с близо 1 кг различни по вид наркотици. При проверка на друг тайник в кв. „ Дружба “ пък ченгетата се натъкнали на още упойващи вещества, но по-малко количество, както и газов пистолет.

„ Дилърът пие анаболи и тренира. Целият е татуиран. Явно е гледал много филми и се е помислил за гангстер “, обясни шефът на Криминална полиция в СДВР Ангел Бадънков. Той разкри, че човекът, който му е помогнал да избяга, всъщност е най-добрият му приятел. Именно на дядо му е вилата, в която беше спипан Чернев в понеделник.

„ В придвижването на Захари е участвала и приятелката на другия мъж. Тя ги е возила “, обясни още Бадънков. По думите му, първо тримата са използвали „ Фолксваген Лупо “, а после са го сменили с „ Алфа Ромео “. „ Търсили са в началото къде да го скрият, вилата е била резервният вариант “, допълни шефът на Криминална полиция.

От последните минути! Задържан е мъжът, който блъсна полицай и избяга. В колата му е открито...

Както и Захари, Иван също е криминално проявен за дрога. По време на разпита той е направил пълни самопризнания. Казал, че е знаел за какво бяга Чернев. Гаджето му също признало и двамата вече са освободени от ареста и ще бъдат свидетели срещу Захари.

Раненият полицай Кирил Кодов е в тежко състояние, но няма опасност за живота му. „ Казаха ни, че ще отнеме няколко години, за да се възстанови, защото става въпрос за серия от операции “, споделиха негови колеги. Спецполицаят е със счупен таз, бедро и ребра. Всички се чудят как е оцелял при зверския удар от возилото на наркодилъра. Очаква се на Чернев да бъдат повдигнати обвинения, а до 72 часа да се глед мярката му за неотклонение.

След като станало ясно кой е извършителят на тежкото престъпление, станало ясно още, че Захари няма и шофьорска книжка. Странно било и защо сменя табелите на автомобила с други, но отново негова собственост. В злокобния „ Пасат “, с който помел полицая, ченгетата открили боен арсенал от хладни оръжия, сред тях мачете, брадви и секири, както и маска с прорези на очите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР