Намалява броят на поставените под карантина в област Търговище. Това

...
Намалява броят на поставените под карантина в област Търговище. Това
Коментари Харесай

Намалява броят на поставените под карантина в област Търговище

Намалява броят на поставените под карантина в област Търговище. Това показва актуалната справка на Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ в областния център за последните два дни, съобщиха от институцията.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5450
Към 14 април под карантина са били поставени общо 958 души в региона. За 676 от тях домашната изолация е изтекла. През вчерашния ден новорегистрираните са трима души. За общо наблюдение остават 282 души. От тях 156 са от общопрактикуващи лекари, а от РЗИ -126 лица.

Жена наруши задължителната си карантина в с.Пресиян

Сравнителната справка показва, че към 13 април под наблюдение са били 322 души. На 13-ти април регистрираните са били 25 души.

57-годишен мъж наруши карантината си в Търговищко

Единствено в община Опака към момента няма поставени под карантина.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5450  Кирил Ананиев отвори пазарите и цветните тържища Кирил Ананиев отвори пазарите и цветните тържища  Лекари от ВМА: Бог е в сърцата ни! Останете си у дома! Лекари от ВМА: Бог е в сърцата ни! Останете си у дома!  НА ЖИВО: Министър Танева: Пандемията ни принуждава да вземем ограничения НА ЖИВО: Министър Танева: Пандемията ни принуждава да вземем ограничения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР