Най-после нещо ПОЗИТИВНО за… … борбата с COVID-19! „АстраЗенека“ регистрира

...
Най-после нещо ПОЗИТИВНО за… … борбата с COVID-19! „АстраЗенека“ регистрира
Коментари Харесай

Най-после нещо ПОЗИТИВНО за…


Най-после нещо ПОЗИТИВНО за…

… борбата с COVID-19!

„ АстраЗенека “ регистрира ваксина срещу COVID-19!!!

А, вие какво си помислихте? Че ще открия с шегата: „ Най-после нещо ПОЗИТИВНО за Доналд Тръмп… тестът му за COVID-19… “?

Е, изкуших се, но няма.

Важното е, че светът върви напред в борбата с коварната болест и това е позитивна новина.

Сега – така и така споменах Доналд Тръмп…

Вероятно сте чули, че е дал положителна проба за COVID-19. Да кажем, че му вярвам,

защото той никога, ама НИКОГА не лъже, нали? Да кажем, че не бяга от следващите дебати, защото разбра, че не става за тази работа след дебата с Байдън. Да кажем дори, че не се прави на мъченик пред феновете си, които са известни с религиозния си фанатизъм и мозъци-айран, на които „ мъченически “ и мега-трагични (с полъх на религиозното „ възкресение “) им действа като валериан на котка. Да кажем, че не е планирал като се „ излекува “, да го обявят за най-силният мъж на планетата, който дори и коронавирусът даже не можа да убие и феновете му да ахнат в религиозно умопомрачение, че „ Избраният “ ги води, безсмъртният…

Та, да кажем, че му вярвам и наистина е болен.

В такъв случай няма как да не отбележа иронията в това да се разболееш от болест, за която твърдеше, че е измислица и се подиграваше на хората, които носеха маски. И за която си знаел, че е опасна (по последните разкрития на хора от обкръжението му), но си си мълчал, за да не стресираш борсата и пазарите…

#KarmaIsAbitch

Неописуемо е поведението на феновете му обаче, които са просто една секта. Как преминаха от „ фалшива новина е “, през „ демократите го измислиха, няма такъв вирус “, през „ измислиха го, за да ни отнемат свободата “ до… „ ужасна болест! ужасна новина! мислите и молитвите ни са с Тръмп! “

#MansonFamily

***



От няколко часа това обикаля социалните мрежи...

...

Не съм учуден (неприятно ми е, но не съм учуден) да видя, че в България все още сектантите, които пропагандират, че „ вирусчето “ е безобидно или „ няма такова нещо като умрял от COVID-19 “, се размножават, вместо да намаляват, ВЪПРЕКИ всички доказателства, които са им в очите. Разбира се, съвсем логично кривата ПАК тръгна нагоре и последните разболели се за 24 часа са 268. Само искам да напомня, че когато се разболяваха по 6-7-8 човека, се спазваха строги мерки и болестта беше под контрол. Решихме да имитираме „ борците за свобода “ в САЩ и Британия и наизлязохме по улиците и се натъпкахме по заведенията, щото, видите ли, щом не мрат хора, няма нищо опасно.

И почнаха мрат хора.

Имам чувството, че цяла България да измре от коронавирус, последните двама останали българи ще цъкат с език и ще си разказват един на друг как всичко е фалшива новина и световна конспирация. И когато и единият от тях се гътне, другият ще го погледне със злоба: „ Нещастник! Колко ти платиха да се гътнеш сега, да ме стресираш само! “

Но… всеки народ си заслужава… нали така!

***

Все по-често се чува от „ онези “ среди оплаквания, че им се цензурира мнението, когато говорят лъжите си за болестта. Да, Instagram, Twitter и някои други платформи имат филтри, които забраняват лъжите за COVID-19, защото те са опасни. Както нео-нацистите се оплакват, че им цензурират речта на омраза, която подстрекава към насилие, така и „ онези “ се оплакват, че им спират опасната пропаганда.

А много често нео-нацистите и „ онези “ са едни и същи хора. Изненадани ли сте? Мхм… и аз не съм.

Сега, аз може и да не съм най-големият експерт по конституционно право или въобще по право, но ми се струва, че когато „ рекламираш “ една опасна (подчертавам дебело ОПАСНА) лъжа и казваш: „ няма опасност от COVID-19, не се пазете, идете без маски и се натъпчете едни в други (и се заразете и умрете!), това не е свобода на изразяването, а терористичен акт, скрит зад думи.

В НК има отделно разглеждане на убийство и на подтикване към самоубийство.

Не може да използваш социалните платформи, за да сееш скрит тероризъм и когато те спрат, да се оплакваш, че ти нарушавали правата. А на частни фирми като Twitter не им пука за радините ти вълнения, те не са на избираема длъжност и не им пука дали са ти симпатични. За щастие, в световен мащаб, „ нормалните “ потребители са мнозинство и те могат да разчитат на тях да останат верни потребители. Няколкото хиляди „ напуснали “ фанатици в духовно-фашистки мензис не са в състояние да преобърнат политиката на социалните платформи. Поне засега, за щастие.

***

Пресен е случаят с нападението над деца от организирали се в социалните мрежи фанатици, които ги атакуваха най-подло, защото не им харесвало как изглеждат.

Такива, като тях – под път и над път, когато им цензурират постовете, те започват да се оплакват, че им нарушавали свободата на словото.

Много са и „ критиците “, които не спират да ръсят заплахи, псувни, обиди в интернет, когато нещо написано не им харесва. Когато им свалят коментара, те се жалват, че ги „ цензурират “. Значи, докато псуваш и заплашваш, за да попречиш да пишат това или онова (налагаш цензура с насилие!) си си ОК, но когато те изтрият, си онеправдан, едва ли не дисидент някакъв, когото са ЦЕНЗУРИРАЛИ… Горканчо, жив да те оплаче човек… Я, ходи да си лъснеш свастиката, че се е зацапала със сополи… сезонът на грипа е.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12783  Носенето на медицински маски не усилва концентрацията на CO2 в организма Носенето на медицински маски не усилва концентрацията на CO2 в организма  Рестрикциите за влизане и излизане от Мадрид - в действие още довечера Рестрикциите за влизане и излизане от Мадрид - в действие още довечера  Петима здравни служащи са измежду новозаразените общо 11 от област Търговище Петима здравни служащи са измежду новозаразените общо 11 от област Търговище
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР