НВО стана първата голяма ТВ компания, която иска да направи

...
НВО стана първата голяма ТВ компания, която иска да направи
Коментари Харесай

PLAY Координатор по секс сцените вече ще присъства във всички продукции на НВО

НВО стана първата голяма ТВ компания, която иска да направи секс сцените по-безопасни и по-комфортни за актьорите. През годините компанията си е спечелила репутация за голотата в своите продукции. Сериали като True Blood и Rome от години са известни с ограничителния рейтинг на своите пиперливи сцени. В последно време обаче „ Игра на тронове “ шокира мнозина с почти порнографски сцени и закономерно НВО отнесе много критика за начина, по който показва жените.
Поради това НВО ще наеме специалист за ролята на „ координатор по интимните сцени “. Това е Алисия Родис, която през 2016 г. е съосновала организацията Intimacy Directors International.
Тя вече е прикрепена към продукции като Watchmen, Crashing и филмът Deadwood. Родис ще обучава и други координатори, които да поемат следващите филми и сериали на НВО.
Идеята за такъв координатор изглежда логична - на снимачната площадка има координатор на каскадьорите, който наблюдава опасните сцени с тях, така че защо да не присъства и професионалист, който да съблюдава неудобните и понякога опасни секс сцени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР