Младият мъж, който загина след скок от терасата на жилищна

...
Младият мъж, който загина след скок от терасата на жилищна
Коментари Харесай

Младият програмист, който загина след скок от горяща сграда в центъра на Бургас, оставя момиченце сираче

Младият мъж, който загина след скок от терасата на жилищна сграда в Бургас, оставя момиченце сираче. 32-годишният Гиокту живеел от няколко години в Бургас, съобщава burgasinfo.com.

„ Много хубав млад човек на 32 години, бяхме приятели. Отиде в Турция, ожени се, разведе се и дойде в Бургас, работеше като програмист”. Това разказа за починалия мъж, 73-годишният квантов физик Атанас Джестанов, който при работа с флекс в мазето на ул. „ Хаджи Димитър” подпали стириопор и задими кооперацията.



Предполага се, че именно заради дима, младият мъж е излязъл на терасата, хванал се е за парапета, който се отчупил и е полетял заедно с него във вътрешния двор, където разбил главата си фатално.



Съседите не могат да си обяснят защо мъжът се панирал така, че да излезе на терасата. Освен че бил програмист, загиналият, който по непотвърдена информация е от турски произход, притежавал доскоро арт галерия на ул. " Славянска " в Бургас, излагал принтове на картини на известни художници. Възнамерявал да замине за София, но споделял пред колеги, че ще остане заради дъщеричката си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР