Млада пловдивчанка е била нападната днес предиобед от мъж, който

...
Млада пловдивчанка е била нападната днес предиобед от мъж, който
Коментари Харесай

Момиче бе нападнато от мъж с юмруци в центъра на Пловдив

Млада пловдивчанка е била нападната днес предиобед от мъж, който внезапно, без никаква провокация, й нанесъл няколко удара с юмруци, съобщава TrafficNews.bg. Инцидентът се е разиграл на пешеходната пътека пред Дома на културата " Борис Христов " в Пловдив.

" Един мъж удари няколко юмрука на младо момиче без повод. Спряхме 2 коли и извикахме полиция, но момичето избяга. Когато дойдоха полицаите, казаха, че имало още един случай на пребита жена в Цар-Симеоновата днес от някакъв човек, който бил лежал 30 години в затвора, защото убил жена си и я нарязал и поставил във фризера. Моля, призовете момичето да отиде и да пусне жалба, защото утре на нейно място може да бъде някоя от нас или наша майка ", споделя очевидка.

По думите й момичето било облечено в черно, с черна раница и бял шал, била с права кестенява коса. Явно то се е уплашило от случилото му се и е предпочело да напусне мястото, преди да дойдат полицаите.

Според информацията, в момента биячът на момичето е в ареста. Той е бил неадекватен, през цялото време е говорел някакви неща под носа си. Полицаите са реагирали мигновено и са го закопчали.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР