Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов се срещна със синдикатите. Ето какво си казаха те

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г проведе среща с лидерите на КНСБ и КТ „ Подкрепа “ Пламен Димитров и Димитър Манолов.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5211
Във фокуса на разговора бяха социалните и икономически мерки, които правителството предприе в подкрепа на българските работници и на бизнеса за времето на въведеното извънредно положение заради разпространението на COVID-19.

КНСБ предлага четири групи допълнителни мерки, сред тях е целеви отпуск за гледане на дете до 14 г.

„ Въведохме важни мерки като така познатата 60/40, обърнахме се в подкрепа на най-засегнатите от коронавируса сектори, подпомагаме и изключително уязвимите наши граждани като самотните родители и останалите без доход българи “, посочи по време на срещата премиерът Борисов, на която присъстваха също вицепремиерът Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник и министърът на финансите Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва.

В хода на разговора синдикалните лидери заявиха, че мерките на правителството са работещи и дават резултат. „ Продължаваме с действията за справяне със социално-икономическите последици от COVID-19. А с вашата експертна помощ съм убеден, че ще намерим най-правилните решения за българския народ “, отбеляза премиерът Борисов.

Министър-председателят добави, че Министерството на труда и социалната политика всеки ден продължава да работи за откриването на нови инструменти за подпомагане на нуждаещите се групи, както и за запазване на заетостта и на доходите на работещите.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5211  Момиченце на 8 години, което мечтае да стане доктор, подари пари на болница Момиченце на 8 години, което мечтае да стане доктор, подари пари на болница  Нови случаи на инфектирани с ковид в Босна и Херцеговина Нови случаи на инфектирани с ковид в Босна и Херцеговина  Рекорден брой нови заболели в Русия Рекорден брой нови заболели в Русия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР