Медицинската общност се прости с още един свой колега, който

...
Медицинската общност се прости с още един свой колега, който
Коментари Харесай

Голяма трагедия! Известен гинеколог загуби битката с COVID-19

Медицинската общност се прости с още един свой колега, който почина след COVID-19.

След тежко боледуване от Коронавирус 19, рано тази сутрин на 66 г. си отиде акушер-гинекологът проф. д-р Георги Хубчев, началник на АГ отделението в УМБАЛ " Дева Мария " гр. Бургас. От лечебното заведение изказаха съболезнования.

" Проф. д-р Хубчев бе диагностициран с коронавирус на 2 октомври и след влошаване на състоянието му, бе хоспитализиран в ОАИЛ. 15 дни колегите му се бориха за неговия живот, използвайки всички възможни методи ", уточниха от там.

На 20 октомври, вторник, от 12:30 ч. в Обредната зала на бургаските гробища ще се състои поклонение, с което да почетем паметта на един от достойните лекари на България.

Сн. УМБАЛ Дева Мария


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13403  Д-р Симидчиев изясни за какво има растеж на заболелите от COVID-19 Д-р Симидчиев изясни за какво има растеж на заболелите от COVID-19  Доц. Мангъров с ново опровергаване за маските Доц. Мангъров с ново опровергаване за маските  Европа стяга ограниченията против COVID-19, в Испания излизат на митинг Европа стяга ограниченията против COVID-19, в Испания излизат на митинг
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР