Липсата на дисциплина е в основата на увеличаването на случаите

...
Липсата на дисциплина е в основата на увеличаването на случаите
Коментари Харесай

Проф. Ангелов разкри какво е в основата на увеличението на случаи на COVID-19

Липсата на дисциплина е в основата на увеличаването на случаите на коронавирус у нас. Това заяви в ефира на Нова телевизия директорът на Александровска болница проф. Костадин Ангелов.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9581
По думите му мерките, които са били въведени са били навременни.

33 са новите случаи на COVID-19 у нас, 47 са излекуваните

На въпрос какво ни очаква и дали системата ще издържи, той заяви, че не очаква някакви големи катаклизми. В началото, когато вирусът бе внесен в страната бе изключително агресивен, но сега не е така. Според него хубавото в момента е, че повечето хора с положителни проби нямат симптоми.

Проф. Ангелов заяви, че не трябва да се прилага самолечение и хората, които са със симптоми трябва да търсят лекарска помощ.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9581  Доц. Велизар Шиваров: Всяко разхлабване на ограниченията разчита на съзнанието на обществото Доц. Велизар Шиваров: Всяко разхлабване на ограниченията разчита на съзнанието на обществото  Цеца и синът й пребориха COVID-19 Цеца и синът й пребориха COVID-19  В Германия постановат карантинните ограничения благодарение на полицията В Германия постановат карантинните ограничения благодарение на полицията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР