Лидерите на страните от ЕС са предложили на Китай сътрудничество

...
Лидерите на страните от ЕС са предложили на Китай сътрудничество
Коментари Харесай

Лидерите на страните от ЕС са предложили на Китай сътрудничество в създаването на ваксина срещу новия коронавирус

Лидерите на страните от ЕС са предложили на Китай сътрудничество в създаването на ваксина срещу новия коронавирус. Това заяви председателят на Европейския съвет Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и премиер на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 г. в, цитиран от БТА.

" Казахме на Китай, че развитието и производството на ваксина трябва да протича в сътрудничество, в глобално сътрудничество ", заяви той след края на срещата на върха ЕС-Китай.

На свой ред председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е каза, че ЕС очаква, че Китай ще се присъедини към международните усилия за създаването и производството на ваксина срещу коронавируса, както и ще участва в усилията на Световната здравна организация за изучаване на причините за възникване на настоящата пандемия.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12197  Над 2000 възпитаници в Хърватия са в самоизолация поради COVID-19 Над 2000 възпитаници в Хърватия са в самоизолация поради COVID-19  Почти е напълнен потенциалът на Инфекциозното поделение на болничното заведение в Търговище Почти е напълнен потенциалът на Инфекциозното поделение на болничното заведение в Търговище  Проф. Ангелов: Носенето на маски в учебните заведения ще ограничи разпространяването на COVID-19 измежду децата Проф. Ангелов: Носенето на маски в учебните заведения ще ограничи разпространяването на COVID-19 измежду децата
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР