Контролът по спазване на противоепидемичните мерки в населените места в

...
Контролът по спазване на противоепидемичните мерки в населените места в
Коментари Харесай

Затягат контрола на противоепидемичните мерки в населените места и транспорта в Добричко

Контролът по спазване на противоепидемичните мерки в населените места в Добричка област и в обществените превозни средства от днес се засилва при увеличаващата се заболеваемост от Covid-19 в съседни региони, съобщиха от областния координационен щаб.

Областният управител Красимир Кирилов, който председателства щаба, апелира към кметовете на общини и на населени места да не допускат събирането на много хора на семейни и други тържества в закрити помещения. При пътуване по градските и междуградски линии да се ползват предпазни маски, напомня директорът на Регионалната здравна инспекция д-р Светла Ангелова.

От щаба посочват, че глобата за неносене на маска в закрити обществени пространства и в обществения транспорт е от 300 до 1000 лева, а при повторно нарушение - от 1000 до 2000 лева.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12951  Словения записва за пръв път над 300 новозаразени с ковид Словения записва за пръв път над 300 новозаразени с ковид  Досъдебно произвеждане против жена от Русе, нарушила карантината Досъдебно произвеждане против жена от Русе, нарушила карантината  Сингапур ще заплаща на жителите си да имат деца по време на пандемията Сингапур ще заплаща на жителите си да имат деца по време на пандемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР