Софтуерен проблем във временната маршрутно-компютърна централизация на Централна гара София

...
Софтуерен проблем във временната маршрутно-компютърна централизация на Централна гара София
Коментари Харесай

Софтуерен проблем предизвика закъснения и отменени влакове в София

Софтуерен проблем във краткотрайната маршрутно-компютърна концентрация на Централна гара София провокира закъснения в графика на придвижване на влаковете.

Вчера в 19:10 часа поражда проблем в осигурителната техника на Централна гара, който е отхвърлен в 22:30 часа. По тази причина са анулирани редица влакове, а други закъсняват в порядъка от 40 до 120 минути.

При възникването на техническия отвод навреме са осведомени транспортните бригади на влизащите в гарата влакове, с цел да могат пасажерите да се осведомят и да преценяват дали да потърсят различен превоз от гарите Искър и Подуяне или да изчакат отстраняването на казуса и идването на Централна гара.

По гласовата уредба е съобщавано за закъсненията и упованията като време за нормализиране на придвижването, съобщават от НКЖИ.

От 7 май модернизацията на Централна гара София навлезе в нов стадий и стартира демонтирането на седем коловоза и контактна мрежа. В региона на гарата се правят дейни строителни действия с тежка машинизация. Причините за софтуерния отвод се обясняват от производителя на краткотрайната концентрация.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР