105-годишна дама, която е преживяла и двете световни войни, разкрива своята

...
105-годишна дама, която е преживяла и двете световни войни, разкрива своята
Коментари Харесай

105-годишна жена: Тайната на дълголетието е да избягваш мъжете

105-годишна дама, която е претърпяла и двете международни войни, разкрива своята загадка за дългоденствие, а тя се оказа доста забавна - просто не би трябвало да се занимаваме с мъже.

Пенсионираната сестра Бренда Осбърн е родена през 1913 година и е споделила този собствен съвет на рождения си ден през 2018 пред хората, които се грижат за нея в старческия дом.

Тя твърди, че е дочакала дълбоки старини, тъй като не се е занимавала мъже, разхождала се е на чист въздух и е работила интензивно.
 10-те закона на  10-те закона на  10-те закона на  10-те закона на
Бренда даже е получила специфична премия, тъй като е отсъствала от работа единствено един единствен ден за своя 33-годишен трудов стаж.

Тя е живяла цели 93 години в родния си дом преди да се реалокира в старческия дом, в който споделя тези думи:

Доживях до тази възраст с помощта на усиления труд, който полагах и поради обстоятелството, че отбягвах мъжете. Обичам да чествам рождения си ден, само че съм разочарована, че кралицата не участва. Получих писмо от нея, само че щеше да е по-хубаво, в случай че пристигна тук и ме почете, майтапи се 105-годишната рожденичка.

Ние единствено може да мечтаем да имаме сходно възприятие за комизъм на старини!
 Рецепта за дългоденствие, употребена от древността  Рецепта за дългоденствие, употребена от древността  Рецепта за дългоденствие, употребена от древността  Рецепта за дългоденствие, употребена от древността
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР