Имунологичната ефективност на руската ваксина срещу COVID-19 Епиваккорона, разработена от

...
Имунологичната ефективност на руската ваксина срещу COVID-19 Епиваккорона, разработена от
Коментари Харесай

Русия се похвали, че ваксината Епиваккорона е със 100% ефективност

Имунологичната ефективност на руската ваксина срещу COVID-19 " Епиваккорона ", разработена от руския научен център по вирусология и биотехнологии " Вектор ", е сто процента според резултатите от първите две фази на клинични изпитания, съобщи ТАСС, като цитира пресслужбата на " Роспотребнадзор ".

" Ефективността на ваксината се състои от нейната имунологична ефективност и от профилактичната ѝ ефективност. Според резултатите от първа и втора фаза на клиничните изпитания, имунологичната ефективност на " Епиваккорона " е 100 процента ", се посочва в съобщението.

Наличието на антитела срещу новата коронавирусна инфекция не пречи на ваксинирането с " Епиваккорона ". Преди имунизацията обаче е необходимо човек да е напълно възстановен от заболяването и да се консултира с лекар, уточниха от " Роспотребнадзор ", предаде БНР.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18531  Започва проучване на учителите в област Шумен за COVID-19 с бързи антигенни проби Започва проучване на учителите в област Шумен за COVID-19 с бързи антигенни проби  Ивермектинът форсира оздравяването на пациенти с COVID-19 Ивермектинът форсира оздравяването на пациенти с COVID-19  33-ма души са дарили кръвна плазма в Сливен 33-ма души са дарили кръвна плазма в Сливен
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР