Израелските медици регистрираха през последните 24 часа 1230 заразени с

...
Израелските медици регистрираха през последните 24 часа 1230 заразени с
Коментари Харесай

Над 1200 нови случаи на COVID-19 са регистрирани за денонощие в Израел

Израелските медици регистрираха през последните 24 часа 1230 заразени с новия коронавирус и броят на инфектираните в страната достигна 345 201. Това съобщи днес здравното министерство на Израел, предаде ТАСС.

В момента получават лечение 12 776 заразени в деветмилионната страна. 331 пациенти са в тежко състояние, 112 - на апаратно дишане.

От началото на пандемията в Израел са починали 2917 души с диагноза COVID-19.

Тази нощ израелската правителствена комисия за борба с вируса одобри предложение на здравните власти да бъде продължен пилотният проект за подновяване на дейността на търговските центрове, пазарите и музеите с 48 часа - до полунощ срещу 9 декември, допълва БТА.

От 27 ноември част от моловете, музеите и пазарите вече работят в специален режим. Според резултата от изпълнението на проекта ще бъде взето решение дали да бъдат отворени и другите търговски центрове в страната, съобщи националното радио " Кан ".


ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16340  Д-р Брънзалов: Ваксината против COVID-19 към този момент е в България

Д-р Брънзалов: Ваксината против COVID-19 към този момент е в България  Шефът на БЛС: Много по-успокоително е да се ваксинираш

Шефът на БЛС: Много по-успокоително е да се ваксинираш  Кунчев предизвести: Ако се вършим, че не знаем защо става въпрос, ограниченията ще продължат!

Кунчев предизвести: Ако се вършим, че не знаем защо става въпрос, ограниченията ще продължат!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР