За да спрат напълно събирането на хора и разходките по

...
За да спрат напълно събирането на хора и разходките по
Коментари Харесай

Премахнаха пейките в Кърджали, за да не се събират хора

За да спрат напълно събирането на хора и разходките по паркове и градинки, в Кърджали премахнаха пейките. Крайната мярка е свързана с ограниченияъта заради разпространението на коронавирус.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3395
Днес градинката известна като попската, Градската градина и парк „ Арпезос-Север” осъмнаха без пейки и без никакви хора, предаде ardanews.bg.

В Кърджали вече има шест случая на заразени. И там, подобно на други градове, бе въведана глоба от 5000 лв. за нарушение на забраните.

Кирил Ананиев: Отменям заповедта за носенето на маски на обществени места

Вчера над Кърджали бе пуснат и дрон, за да се види има ли нарушители. На малко места бяха установени хора, които не се притесняват от заразяване и стоят по пейки. С тях разговаря областният управител Никола Чанев.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3395  Празникът на яйцето в град Павликени няма да се състои през 2020 година Празникът на яйцето в град Павликени няма да се състои през 2020 година  Над 800 000 души са инфектирани с ковид в света Над 800 000 души са инфектирани с ковид в света  Отново дезинфекцираха елементи от Троян Отново дезинфекцираха елементи от Троян
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР