Журналистът Шон Кинг намери видео, на което се вижда как

...
Журналистът Шон Кинг намери видео, на което се вижда как
Коментари Харесай

Появи се селфи-ВИДЕО обръщение на застреляната в Капитолия жена

Журналистът Шон Кинг намери видео, на което се вижда как Ашли Бабит – застреляната в Капитолия жена – сама записва обръщението си към американците и най-вече към демократическата партия.

В него се вижда, че докато шофира – в състояние на силен афект, Ашли Бабит обвинява политиците, започвайки от новоизбраната за вице-президент Камала Харис, че бездействат. Не става ясно защо Камала Харис, която още не е стъпила в длъжност, е обвинявана за „ липсата си “.


В началото на видеото Бабит с възмущение отбелязва, че Харис е сравнила „ Ислямска държава “ с Ку-клукс-клан (ККК).

Във видеото се вижда и чува как Бабит се оплаква от бездействието на политиците и по отношение на наркотиците, които – по думите ѝ – се разпространяват в Калифорния в момента, въпреки че президент е именно Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, на когото вече стана ясно, че тя е била отявлен привърженик.

Междувременно се появиха информации в американски медии, че Бабит е била крайно-дясно ориентирана и почитател на „ теории на конспирацията “.

Към края на видеото казва: „ Аз съм пробудена “ (I am woke).

Бабит казва още: „ Вие отказвате да изберете Америка пред вашата тъпа политическа партия! “, вероятно визирайки демократите, които не управляваха Сената, нито Белия дом.

Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 61  Борис Джонсън: Поведението на Тръмп е изцяло неправилно Борис Джонсън: Поведението на Тръмп е изцяло неправилно  Проф. Асен Асенов: Никой до момента не бе посягал с принуждение към храма на американската народна власт Проф. Асен Асенов: Никой до момента не бе посягал с принуждение към храма на американската народна власт  Отстраниха от работа служителя на реда, прострелял жена при безредиците в Конгреса Отстраниха от работа служителя на реда, прострелял жена при безредиците в Конгреса
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР