Емблематичната сграда на бургаския бизнесмен Красимир Воденичаров на ул. Индустриална

...
Емблематичната сграда на бургаския бизнесмен Красимир Воденичаров на ул. Индустриална
Коментари Харесай

Емблематичен бургаски бизнесмен го закъса здравата!

Емблематичната сграда на бургаския бизнесмен Красимир Воденичаров на ул. Индустриална 94, където се помещават шоурумите на няколко големи специализиран фирми в санитарията, е обявена на публична продан от частен съдебен изпълнител заради дългове. Това пише Флагман.бг, позовавайки се на проверка.

Комплексът е на 4 етажа с общо РЗП от 773 кв.м. Мястото е изключително комуникативно – на метри от главния път Созопол-Бургас. Сградата е с вписаната договорна ипотека в Уникредит Булбанк, но върху нея има наложени възбрани от ДСК и Юробанк.


В тази сграда са и офисите на другите фирми на Красимир Воденичаров

Красимир Воденичаров е основен акционер „ Елка КО” ООД, която е собственик на сградата. Компанията обаче има сериозни финансови проблеми, показва делото й в Търговския регистър, където има наложени няколко поред запора.

Красимир Воденичаров е познато име в бизнес средите в Бургас. Той има участие в още няколко фирми – „ Елмаркет” ЕООД, „ Елинвест България”, Елка Инженеринг” ООД, „ Прометеум” ООД и „ Аклайт Бълтария” ООД. Част от фирмите му са кредитори на " Елка КО " ООД, сочи справката в Търговския регистър.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР