Европейската агенция за лекарствата (ЕАЛ) обяви, че няма да се

...
Европейската агенция за лекарствата (ЕАЛ) обяви, че няма да се
Коментари Харесай

Европейската агенция за лекарствата решава за ваксината срещу коронавируса на Модерна най-рано в сряда

Европейската агенция за лекарствата (ЕАЛ) обяви, че няма да се произнесе днес относно разрешаването на ваксината срещу коронавируса на компанията " Модерна ". Дискусиите по въпроса ще бъдат подновени в Агенцията по-късно през седмицата, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

" Дискусиите на ЕАЛ за ваксината на Модерна няма да приключат тази вечер. Те ще продължат в сряда ", се казва в комюнике на ЕАЛ, базирана в Амстердам.

Европейската агенция препоръча на 21 декември срещу COVID-19 да се използва ваксината на " Пфайзер/Бионтех ". Сега тя си е поставила краен срок до 12 януари за издаването на препоръка за ваксината на " Модерна ".

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17798  Министър Ангелов: Можем да направляваме COVID-19, имунизацията е най-голямото ни оръжие Министър Ангелов: Можем да направляваме COVID-19, имунизацията е най-голямото ни оръжие  Във Англия стартира следствие болести реклама, в която се споделя Във Англия стартира следствие болести реклама, в която се споделя " ваксинирай се и потегляй на път "  Ливан вкарва нова карантина за три седмици поради COVID-19 Ливан вкарва нова карантина за три седмици поради COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР