Двайсет и шест пациенти с коронавирус в Турция са се

...
Двайсет и шест пациенти с коронавирус в Турция са се
Коментари Харесай

26 пациенти с коронавирус в Турция са се възстановили

Двайсет и шест пациенти с коронавирус в Турция са се възстановили, според данни, представени днес от турския здравен министър Фахреттин Коджа, съобщи турският телевизонене канал НТВ, предава БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2491
Министърът посочи, че пациент на 65 години, който е бил осем дни в интензивно отделение, е бил изписан вчера, а пациент на 60 години е бил изписан днес. Според таблица, представена от министъра, в страната са направени 27 969 теста за коронавирус, общият брой на заразените с короронавирус в Турция е 1 872, починалите са 44, 136 от пациентите са в интензивно отделение, а 102 са интубирани. Министърът е посочил също, че лекарството за лечение на коронавирус, доставено от Китай, се прилага вече на 136 пациенти, намиращи се в интензивни отделения, съобщи турският телевизионен канал СиЕнЕн-Тюрк.

Коджа е заявил също, че няма нужда да се правят тестове за вируса на всички 83 милиона души в страната, а тестове трябва да се правят само по лекарска преценка.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2491  Над 20 000 са умрелите от новия ковид по света, като по-голямата част са в Европа Над 20 000 са умрелите от новия ковид по света, като по-голямата част са в Европа  Испански вицепремиер е с позитивна проба за ковид Испански вицепремиер е с позитивна проба за ковид  Канада вкарва от среднощ насилствена карантина на хора, които се връщат от чужбина Канада вкарва от среднощ насилствена карантина на хора, които се връщат от чужбина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР