Гръцкото правителство обяви днес, че действащият полицейски час от полунощ

...
Гръцкото правителство обяви днес, че действащият полицейски час от полунощ
Коментари Харесай

Гърция удължава от петък полицейския час от 21 вечерта до 5 сутринта

Гръцкото правителство обяви днес, че действащият полицейски час от полунощ до 5.00 часа сутринта ще бъде удължен с три часа и ще започва от 21.00 часа, съобщи заместник-министърът за защита на гражданите Никос Хардалиас, цитиран от ТАСС.

Мярката влиза в сила от петък, 13 ноември, и беше обявена с извънредно съобщение на Хардалиас, след като здравните власти потвърдиха днес рекордните 2752 нови случая на коронавирус и още 43 нови жертви.

По думите му " в цялата страна се въвеждат ограничения за излизането от дома и придвижването с транспортни средства от 21.00 часа до 5.00 часа, с няколко изключения ".

Хардалиас уточни, че в този интервал ще бъде разрешено излизане, ако е с цел отиване на работа или до болница, както и за разхождане на домашен любимец, предаде БТА.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14812  Ръководството на диспансера за бъбречно-трансплантирани в Ръководството на диспансера за бъбречно-трансплантирани в " Александровска болница " хвърли оставка  Дъщерята на умрял с COVID-19 завежда дело против страната Дъщерята на умрял с COVID-19 завежда дело против страната  Лекарства за лекуване на COVID-19 изчезнаха от аптеките Лекарства за лекуване на COVID-19 изчезнаха от аптеките
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР