Грозна ситуация се разигра в къщата на ВИП Брадър. Скандалният

...
Грозна ситуация се разигра в къщата на ВИП Брадър. Скандалният
Коментари Харесай

Грозна гледка във "ВИП Брадър": Божана се напи на кирка и започна да си развява циците

Грозна ситуация се разигра в къщата на " ВИП Брадър ". Скандалният гримьор Валентин Кулагин продължава със своите провокации. Този път на мушката му попадна победителят от " Мастършеф " Божана.

„ Пееш супер фалшиво, унищожаваш хубавата песен, Бо. Наистина си пила повече и стига си пила вече “, нападна я той, докато почерпената готвачка се опитваше да припява песен на „ Щурците “.

„ Ще те смачкаш на финала “, закани му се Божана.

„ Сложи си гърди в сутиена. Може ли да се излагаш и да си показваш гърдите в национален ефир Може ли така да се държи? Недо*баната, имаш е*ати грозните зъби “, цинично ѝ се присмя той, а готвачката от своя страна развя гърдите си и не остави нищо скрито от зрителите.

„ Мило, дай да те пратя при моите доктори, аз ще поема разноските. В понеделник летиш като Пап Ханс, готвачката! “, продължи с бруталните гаври по адрес на Божана Кулагин.

Ексцентричният гримьор опита всячески да изложи готвачката, след като двамата започнаха да се надпиват. Съквартирантите се опитаха да я укротят, но не успяха и след солидно количество алкохол тя започна да залита, а впоследствие и повърна в тоалетната.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР