Главният държавен здравен инспектор д-р Ангел КунчевД-р Ангел Кунчев е

...
Главният държавен здравен инспектор д-р Ангел КунчевД-р Ангел Кунчев е
Коментари Харесай

Д-р Кунчев отива в Пловдив, 1000 жители на града и областта ще бъдат изследвани

Главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил ще посети Пловдив и ще се срещне в областната управа с Медицинския щаб, за да обсъди с експертите и администрацията методиката, по която ще се проведе националното представително проучване за COVID-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6720
Проучването с т. нар. „ елайза “ тестове ще обхване до 1000 жители на града и областта. Самата методика предвижда напълно случаен принцип на подбор, като ще бъдат обхванати различни социални групи, хора на различна възраст и при възможност от квартали с най-висока и най-ниска заболеваемост, коментира д-р Кунчев.

Той подчерта, че се очаква резултатите от това проучване да дадат представа за картината на разпространение на заразата в цялата страна. Пловдив е избран неслучайно - градът се намира се в центъра на България, могат да се обхванат различни групи от жителите, а здравната система има капацитет и е добре подготвена.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6720  Коронавирусът настава в Канада, Мексико и Бразилия Коронавирусът настава в Канада, Мексико и Бразилия  Съединени американски щати са на прага на скръбен връх с над 60 000 умряли от ковид Съединени американски щати са на прага на скръбен връх с над 60 000 умряли от ковид  Свещеник: Говорих с Господ и Той ми сподели по какъв начин да се избавим от ковид Свещеник: Говорих с Господ и Той ми сподели по какъв начин да се избавим от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР