Всички пациенти с новия коронавирус вече са изписани от болниците

...
Всички пациенти с новия коронавирус вече са изписани от болниците
Коментари Харесай

Всички пациенти с коронавирус са изписани от болниците в Ухан

Всички пациенти с новия коронавирус вече са изписани от болниците в китайските град Ухан, откъдето се разпространи пандемията, съобщиха здравните власти, цитирани от Ройтерс и ТАСС.

" Последните новини са, че към днешна дата броят на пациентите с новия коронавирус в Ухан е нула, благодарение на съвместните усилия на уханските лекари и медиците, изпратени в града от цялата страна за оказване на помощ в борбата с разпространението на коронавируса ", заяви на пресконференция говорителят на Държавната здравна комисия Ми Фън.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6321
Вече 11 дни в Китай няма умрял от коронавирус

По-рано днес комисията информира, че от болниците в Уфан са изписани 11 пациенти. Като цяло от китайските болници бяха изписани 63 452 души с потвърдена коронавирусна инфекция, от тях 46 452 бяха лекувани в Ухан.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6321  Германците се безпокоят повече за ковид, в сравнение с за климата Германците се безпокоят повече за ковид, в сравнение с за климата  Възобновяват инвитро процедурите Възобновяват инвитро процедурите  Борисов разгласи отварянето на парковете. Разрешават още веднъж инвитро процедурите

Борисов разгласи отварянето на парковете. Разрешават още веднъж инвитро процедурите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР