В парламента се намират народни предсатвители от над 264 общини.

...
В парламента се намират народни предсатвители от над 264 общини.
Коментари Харесай

Менда Стоянова: Не е добре ние да направим огнище на заразата в парламента

В парламента се намират народни предсатвители от над 264 общини. За всяко заседание на парламента работят над 200 представители на администрацията на парламента. Не е добре ние да направим огнище на заразата в парламента след което то да се разнесе в цялата страната.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5919
Това заяви на брифинг Менда Стоянова от ГЕРБ.

Тя обяви, че ГЕРБ няма да участват в днешното пленарно заседание.

Не искаме да ставаме участници в това лидерката на една политическа сила да използва парламента за лични цели, каза Менда Стоянова.

Очаквайте подробности...
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5919  Бойко Борисов: На дебелоглав на никой не вършим. Ако има усъвършенстване, парковете ще се отворят, даде обещание той

Бойко Борисов: На дебелоглав на никой не вършим. Ако има усъвършенстване, парковете ще се отворят, даде обещание той  Броят на умрелите от COVID-19 в Белгия трайно понижава Броят на умрелите от COVID-19 в Белгия трайно понижава  Как живее в насилствената изолираност семейство с дете със синдром на Даун? Как живее в насилствената изолираност семейство с дете със синдром на Даун?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР