В община Костинброд са въведени всички мерки по отношение на

...
В община Костинброд са въведени всички мерки по отношение на
Коментари Харесай

Ето как в Костинброд контролират спазването на мерките

В община Костинброд са въведени всички мерки по отношение на организацията в зелените градини и детските площадки, наложени от Националния оперативен щаб и съобразени със заповедта на министъра на здравеопазването, съобщи пред Радио София Александър Ненов, председател на Оперативния щаб в града.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6888
Сред задължителните мерки са носенето на маски, спазване на дистанция 2,5 метра, разхождане на домашните любимци с повод. Друга важна мярка е да се избягва докосването на повърхности и да не се използват пясъчниците. На много места в градинките са поставени табели с въведените забрани.

Контролът за спазването на мерките се осъществява дистанционно чрез видеонаблюдение от Общинския инспекторат и служители на полицията, но се разчита много и на съзнанието на гражданите и тяхната отговорност, посочи Ненов.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6888  КНСБ започва национална благотворителна акция КНСБ започва национална благотворителна акция " Не си самичък "  Тестват за Covid-19 завърнали се от Нидерландия в Хасковско Тестват за Covid-19 завърнали се от Нидерландия в Хасковско  Повече от 1 милион души са излекувани от COVID-19 Повече от 1 милион души са излекувани от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР