Властите в Сидни, Австралия се принудиха да затворят отново някои

...
Властите в Сидни, Австралия се принудиха да затворят отново някои
Коментари Харесай

Отново затвориха плажовете в Сидни заради масово струпване на хора

Властите в Сидни, Австралия се принудиха да затворят отново някои от плажовете, след като жителите масово спряха да спазват мерките за физическа дистанция, предаде Dariknews.bg.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6242
Заради хубавото време хората излязоха на пясъка и се потопиха в океана, след като на 20 април беше разрешено плажовете да се използват за разходки, сърфиране и други физически упражнения.

Ръстът на броя на заразените с коронавирус в Австралия намаля до 2 %

Заради голямото струпване на хора властите решиха плажовете да са отворени само от 6 до 8 сутринта местно време. През останалото време стъпването на пясъка и влизането в океана ще бъде забранено.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6242  Томислав Дончев разгласи кой е най-злощастният сюжет за рецесията с ковид Томислав Дончев разгласи кой е най-злощастният сюжет за рецесията с ковид  Директори на дирекции в МЗХГ подариха 25. хил лева на УМБАЛ Директори на дирекции в МЗХГ подариха 25. хил лева на УМБАЛ " Св. Анна " - София АД и ЦМСП - София  В Иран имали детектор за ковид В Иран имали детектор за ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР