В една демократична държава гражданската позиция е изразяване на безусловно

...
В една демократична държава гражданската позиция е изразяване на безусловно
Коментари Харесай

Велислава Кръстева от ДПС: Сигурна съм, че Ахмед Доган има интересен проект и интересна идея за ТЕЦ „Варна”

В една демократична държава гражданската позиция е изразяване на безусловно право. Друг е въпросът какви са исканията на въпросния протест и защо и как са стимулирани хората да участват в него. За мен смущаващото е, че във вчерашния ден една категория от медии си позволиха да нагнетяват положението.
Това каза Велислава Кръстева от ДПС в ефира на предаването „ Беновска пита ” по Канал 3.
В този си мандат премиера показва хиперчувствителност към протести и то до склонност промяна на взетите решения. Тази колебливост, липса на програма и сгрешена формула, създава усещане за нестабилност в цялото общество и те пораждат предпоставки за протести”, посочи Кръстева.
Да се преформатира управлението, призова тя. Не може да има власт заради самата власт, за да бъде Валери Симеонов вицепремиер, смята депутатката.
" Нищо не би променило смяната на един министър, трябва ни програма и идея кой би могъл да изпълни тази програма ", каза още Велислава Кръстева.
" Допирните точка трябва да бъдат на базата на фундаментални ценности и диалог. На България и е нужен спешен дебат за това накъде отива. Има две безусловни неща – демокрацията като процедура и ценности, второто е евро-атлантическата ориентация. 10 години – 7 правителства две-трети от тях Борисов е премиер – очевидно е сгрешена формулата, коментира Кръстева.
Сигурна съм, че Ахмед Доган има интересен проект и интересна идея за ТЕЦ „ Варна”, заяви тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР